• Vlot Groningen

Thema-avond autisme & sensoriek 9 mei


Over bijzondere gevoeligheid bij mensen met een vorm van autisme. Thema-avond Het Autisme Infocentrum Groningen geeft op dinsdag 9 mei 2017 in Haren een thema-avond AUTISME & SENSORIEK, over bijzondere gevoeligheid bij mensen met een vorm van autisme. In de nieuwste diagnose (DSM 5) wordt een stoornis in het autistische spectrum (ASS) vooral als een informatieverwerkingsstoornis gezien. Daarin is ook opgenomen dat er sprake kan zijn van over- of ondergevoelige zintuigen. Somatisch Bewegen therapeut Jacques van Eijden, van Therapeutisch Centrum Boterdiep Groningen, zal ons deze avond inzicht bieden in de wereld van de zintuigen. (Er zijn er veel meer dan we doorgaans beseffen). Naast een stukje theorie zal hij ons ook laten ervaren wat er kan spelen. Tijdstip Dinsdag 9 mei 2017 van 19.30 tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur Plaats Postillion Hotel, Emmalaan 33 9752 KS Haren Aanmelding: U dient zich vooraf op te geven via:

aic_groningen@live.nl

Graag onder vermelding van naam, aantal en of u professional, familie of ASS-er bent

De kosten zijn €2,- per persoon, contant te voldoen bij binnenkomst

Het vrijwilligersteam van het Autisme Infocenrum Groningen

Kijk voor de meest recente informatie op onze facebookpagina: >>> www.facebook.com/aicgroningen

>>> website Nederlandse Vereniging Autisme