• Vlot Groningen

Speelweek Leek - 28 augustus t/m 1 september 2017


In de laatste week van de zomervakantie wordt er een fantastische speelweek voor basisschoolkinderen georganiseerd in Leek.

Het is van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september 2017 voor basisschoolkinderen van groep 3 t/m 8.

Aan dit fantastische evenement kunnen 250 kinderen meedoen.

De speelweek wordt achter het gemeentehuis op De Bult georganiseerd. Dit kan waar gemaakt worden dankzij de gemeente Leek, vele sponsoren en winkeliers uit de omgeving. We zullen hutten gaan timmeren, speurtochten lopen, spelletjes spelen, springen op een luchtkussen in 16 verschillende groepen van onder- en bovenbouwkinderen: elke dag van 10.00 tot 16.00 uur. Allemaal onder begeleiding van een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Dinsdagavond is er een speciaal programma voor kinderen uit groep 8. Vrijdag is er voor alle geinteresseerden 's avonds de gezellige afsluiting met een groot vuur vanaf 19.00 tot 21.00 uur.

Voor meer informatie: www.speelweekleek.nl