• Vlot Groningen

Thema-avond: Autisme in het gezin en de broers en zussen dan? 13 maart 2018


Op deze thema-avond willen we de broers en zussen van mensen met autisme eens in het spotlicht zetten. Ook zij zijn belangrijk! Hoe is het om op te groeien met een broertje of zusje met ASS? En hoe is het als ze volwassen zijn? Wat kan er spelen? Waar kunnen zij ondersteuning vinden?

Sprekers op deze avond zijn:

  • Ineke Hartsuiker, sociaal-psychiatrisch verpleegkundige bij het Autisme Team Noord Nederland van Lentis

  • Leonie Louwaars, ervaringsdeskundige, ontwikkelingspsychologe en kindercoach van praktijk Forza Kindercoaching.

Ter afsluiting van de avond bieden we gelegenheid om onderling ervaringen uit te wisselen.

Tijdstip

Dinsdag 13 maart 2018 van 19.30 tot 21.45 uur. Inloop vanaf 19.00 uur Plaats Immanuelkerk zaal 4, Overwinningsplein 1, 9728GP Groningen Voor wie Deze avond is bedoeld voor alle geïnteresseerden. Echter niet speciaal voor jonge kinderen. Aanmelding: U dient zich vooraf op te geven via: aic_groningen@live.nl, Onder vermelding van naam en aantal.

Na aanmelding ontvangt u een email-bericht waarin u wordt gevraagd het entreegeld over te maken. De toegang is €2,50 per persoon inclusief koffie/thee. Kijk voor de meest recente informatie op onze facebookpagina: www.facebook.com/aicgroningen