top of page

Financiën

Onze diensten

Onze hulp bestaat uit praktische ondersteuning bij bijvoorbeeld afbetalingsregelingen, communicatie en administratie.

Loes van 38 jaar heeft haar schulden op orde en kan nu binnen 1,5 schuldenvrij zijn door afbetalingsregelingen.

Ze had veel moeite met het bijhouden van haar administratie. Door het ontstaan van een kleine schuld was Loes in paniek geraakt.. Hierdoor opende ze haar post niet meer waardoor er nog meer chaos, paniek en schulden ontstonden. Inmiddels durft ze zelf haar post weer te openen en zit ze een stuk lekkerder in haar vel doordat ze weer overzicht heeft.

Sjors spaart voor zijn verhuizing en de inrichting van zijn nieuwe huurwoning.

 

Voor Sjors is het altijd een kunst om aan het eind van de maand een beetje spaargeld over te houden. Hij wil namelijk sparen voor een verhuizing. Sinds hij samen met zijn begeleider een financieel overzicht heeft gemaakt weet hij waar hij aan toe is. Hij geeft voortaan een vast bedrag per week uit en hij spaart automatisch. Hij verwacht dat hij binnen twee jaar genoeg geld heeft gespaard voor de verhuizing.

Voor Ellen verloopt de communicatie met haar bewindvoerder een stuk vlotter.

Ze begrijpt door haar verstandelijke beperking niet altijd wat de bewindvoerder zegt. Dat komt ook omdat deze bewindvoerder moeilijke woorden gebruikt. Samen met haar hulpverleenster worden gesprekken voorbereid. Ook gaat de hulpverleenster mee naar gesprekken om Ellen te onder-steunen. In korte zinnen wordt er extra uitleg gegeven zodat Ellen begrijpt wat er wordt gezegd. 

Wil je weten of wij je kunnen helpen?

Mail ons met het formulier, dan nemen wij contact met je op.

 

Contactformulier

bottom of page